www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Pizzerii

Pizza Iasi

Cu o experienta de peste 10 ani, Pizzeria Rospeto are astăzi peste 25 de tipuri de pizza, plus înca 100 de mâncăruri delicioase.

Dacă sunteţi în căutare de pizza cu adevărat gustoasa, destinaţia ideală este Pizzeria Rospeto!

Vezi detalii

Diferența de gust dintre o pizza pe vatră și una la cuptor electric sau pe gaz, o face focul lemnelor de fag care ii oferă gustul de odinioară.

Folosirea acestei tehnici traditionale a ramas o optiune si in unele restaurante romanesti. Aceasta a fost si optiunea noastra, aici la Moara de Foc, pentru a putea oferi clinetilor nostri cel mai desavarsit preparat, cu un aluat gustos, crocant, acompaniat de ingrediente de calitate.

Prin urmare…..va invitam sa ne fiti alaturi, aici la Moara de foc, pentru a putea savura si pentru a va putea delecta cu o pizza la vatra…”ca la mama ei acasa”.

Vezi detalii

Pizza Club Pascani - locul unde iti potolesti foamea!

Suntem o echipă unită, careia ii place ceea ce face, pentru a vă oferi: calitate, prospețime, promtitudine, profesionalism, originalitate, măiestrie, dăruire. La noi, sau la pachet, Pizza la metru este mereu o alegere buna!

Vezi detalii
3 anunturi afisate!