www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Lord Events Iasi2205 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Aurel Vlaicu 86, Iasi

TELEFON: 0727502050

www.lordevents.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Lord Events - Pentru organizarea de evenimente de poveste !

Vă aşteptăm cu drag şi cu un zâmbet cald, într-un loc minunat unde să puteţi savura aşa cum se cuvine bucuria clipelor petrecute alături de cei dragi.

Şi pentru că ne-am dorit ca acest loc să fie o încântare pentru toate simţurile am îmbinat totul cu mare grijă. Saloanele noastre amenajate cu ajutorul maeştrilor în decoraţiuni interioare, bucatele delicioase gătite la rang de artă, parfumul florilor din jurul lacului, sunetul liniştitor al cascadei, constituie decorul perfect pentru momente speciale.

Şi cum alt mod să vă convingem nu avem, vă aşteptăm în Iaşi, str. Aurel Vlaicu, nr 86 sau intrarea Splai Bahlui pe Bd. Chimiei, nr. 1 pentru a vă bucura de frumuseţea locului dar şi de celelalte facilităţi special menite să vină în întampinarea dorinţelor dumnevoastre, astfel încât ne-am propus să facem un loc unic în Iaşi, punându-vă la dispoziţie teren de tenis, volieră, terasă, locuri special amenajate pentru grătar, parcare şi grădină.

Sala Bachus- 120 locuri

Sala Athena - 200 locuri

Sala Mare (Athena+Bachus) - 320 locuri

- forme de amenajare a sălii în funcție de tipul de eveniment: nunta, banchet, botez, theatre style, class-room, board-room, U-shape, reception, inclusiv standuri, în cazul târgurilor
- lumini ambientale
- parcare generoasă și gratuită la nivelul centrului de evenimente
- sonorizare
- videoproiector și panou proiecție
- spații pentru coffee break
- terasa generoasa

Sali de evenimente

Exterior