www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Crystal Iasi147 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Str Rubinului, Iasi

Telefon : 0723158618

www.restaurant-crystal.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Evenimentele reușite au un singur punct comun - Restaurant Crystal !

Dispunem de 3 saloane pentru evenimente și chiar dacă nu avem liberă o dată, pentru dumneavoastră putem găsi o soluție.

Eliberează-te de toate grijile organizării și lasă toate aceste lucruri pe mâna cunoscătorilor. Te așteptăm la Restaurant Crystal :

Salonul Crystal - este ideal pentru evenimente memorabile: nunți, cumetrii și aniversări. Ambientul elegant și spațiul generos poate găzdui de la 150 până la 300 de invitați, alături de servirea ireproșabilă și preparatele culinare ce vor asigura reușita evenimentului dumneavoastră.

Salonul Rubin poate găzdui de la 120, până la 200 de invitați într-un salon rafinat, alături de o echipă de elită ce va face cea mai frumoasă petrecere din viața dumneavoastră. Salonul Rubin dispune de un spațiu generos, oferind clienților eleganța unui restaurant select și exuberanța unei terase răcoroase, care se poate inchide/deschide in funcție de condițiile meteo.

Salonul Diamant - ambientul modern poate găzdui de la 40 - 140 de persoane. Servirea profesională și preparatele culinare pregătite de maeștri noștri bucătari, vor asigura reușita oricărui eveniment.

Dacă esti în căutarea unui salon de evenimente, te aşteptăm la Restaurant Crystal să alegi unul dintre cele 3 saloane disponibile.

Evenimentul tau poate fi unul de vis!

Salonul Crystal

Salonul Rubin

Salonul Diamant