www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Salon de evenimente Grand Marion Iasi544 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : DN 28, Nr. 298, Iasi

Telefon : 0743487789

www.letcani.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Cu o locație detașată de zgomotele orașului, dar foarte accesibilă, întregul resortul nostru “Valea Ielelor” este alegerea ideală pentru evenimente de orice dimensiune și stil, in judetul Iasi.

Dacă sunteți în căutarea unei locații unde fiecare detaliu este atent planificat, iar orice idee este concepută la un alt nivel, suntem mai mult decât pregătiți să ne demonstrăm abilitățile.

Gazduim in resort, de la nunti, botezuri sau petreceri corporate, show-uri de live cooking, cununii civile in gradina, ceremonii religioase in propria noastra biserica “Sf. Andrei”, petreceri modeste in gradina, pana la after party gazduit in vilele din resort-ul nostru, iar lista poate continua.

Am creat o locatie pentru evenimentele importante din viata ta! Cu un design modern si foarte incapatoare, impreuna putem organiza evenimente ce vor ramane in amintirea tuturor!

Salonul de evenimente “Grand Marion” este pus în evidență cu un design impunător, dar și elegant în același timp, cu o capacitate foarte generoasă de 300 de oaspeți, fiind ideal pentru evenimente precum: nunți, botezuri, aniversări și corporate.

Organizarea fiecarui eveniment este planificata pana la cel mai mic detaliu, de la farfurii cu preparate delicioase si placute vizual, pana la ultimul zambet al ospatarilor nostri, iar echipa de bucătari impecabili îmbină ingrediente de calitate într-o armonie savuroasă de gusturi fine, amplasate cu atenție pentru a crea farfurii impresionante vizual la nivel de artă, despre care se va povesti.

Iti doresti sa organizezi un eveniment modest? Ce spui daca planificam impreuna evenimentul tau in gradina din resortul Valea Ielelor?

Complexul turistic Popasul Marieri este situat la 17 minute de centrul Iasiului, pe DN28 si va poate pune la dispozitie  3 pensiuni respectiv:

Pensiunea Gabriel - 2 margarete
Pensiunea Valea Ileanei - 3 margarete
Pensiunea Mariei - 2 margarete.

Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să ne plimbăm împreună într-un tur al întregului resort.

Galerie foto