www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Casa Boiereasca Iasi220 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresă: Soşeaua Bucium nr.136, Iaşi

Telefon : 0741157165

www.casaboiereasca.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

💥SuperOferta de extrasezon pentru un BOTEZ minunat ! 💥200 lei /meniu💥

 < Gustare rece /calda
 < Fel principal ( friptura, garnitura și salata )
  < Open bar (nelimitat pe durata evenimentului):
   Cafea expresso, apa plata/carbogazoasa, sucuri gama Pepsi, sampanie la primire/tort.
  Va recomandam muzica live, formația Casei Cromatic Band !🎷🎶✨️
    Pt detalii și rezervări tel: 0741.157.165

-----------------------------------------------------

Casa Boiereasca va așteaptă cu drag sa-i treceți pragul !

CASA BOIEREASCA va invita sa petreceți alături de noi cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra : aniversari, botezuri, nunti, cununii sau petreceri private, lăsând de fiecare data, în sufletele amintiri de neuitat !

La Restaurantul Casa Boierească vei fi ospătat ca un mare boier, cu bucate alese, tradiţionale dar şi cu feluri de mâncare internaţionale. Avem vinuri special selectate şi atent servite, iar dacă vei dori să-ţi pui pirostriile, să creştinezi un copil sau pur şi simplu să-ţi aniversezi anii, vei găsi bună înţelegere şi bune preţuri.

Începutul sezonului cald a îndemnat dintotdeauna spre o “evadare” către locuri cât mai racoroase şi liniştite. La Casa Boierească puteţi admira panorama Iaşului din noua grădină de vară, care vine în întâmpinarea clienţilor indiferent dacă în local se desfaşoară vreun eveniment special.

Vă aşteptăm într-un cadru minunat, pentru o petrecere de neuitat!

Alături de dvoastra , cu grija și pricepere, echipa Casei Boierești va asigura de reușita evenimentului, realizând atmosfera potrivita, în locația potrivita, cu bucate potrivite.

CAZARE

Casa Boierească*** vă oferă cazare în 10 camere duble, 3 cu paturi matrimoniale şi 7 cu paturi twin calsificate la 3 stele.

Galerie foto