www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Novella Iasi1847 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Șoseaua Bucium Nr. 18, Iasi

Telefon: 0761142752

www.novella.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


Meniu Silver Cocktail Bar 2022

Restaurantul Novella are o capacitate de 50 de locuri şi dispune de alte 100 de locuri amenajate pe terasă. Atmosfera specială este întreținută în fiecare seară de muzică live. Unele dintre serile cu specific se desfășoară cu degustări de vin.

Gătite cu ingrediente cinstite, fără scurtături, dar cu pasiune și dedicare, bunătățile pe care ți le-am pregătit te vor purta în jurul lumii. Fie că alegi să poposești cu farfuria în splendida Italia, cu paste artizanale cochete pregătite de Chef Marfa Andrei, câștigător al Marii Cupe la Campionatul Internațional de Paste, fie că avansezi apoi spre exotica Japonia și te delectezi cu celebra vită Wagyu, călătoria ta gastronomică, de la Începuturi până la Tandrețuri, va sta sub semnul prospețimii și al aromelor.

Multe ar mai fi de spus, dar te invităm să lași poveștile gustului să se deschidă și să experimentezi întru propriul răsfăț ceea ce te tentează din ce am pregătit cu grijă și drag pentru tine.

Galerie foto