www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Pleiada Boutique Hotel*****1787 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Șoseaua Bucium Nr. 18, Iasi

Telefon: 0740772280 / 0748016126

www.hotelpleiada.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


NUNTA DE 5*

TESTEAZA GRATUIT NUNTA DE 5* la Pleiada Boutique Hotel pe 25 Martie 2023

Evenimentul vi se adresează atât vouă, cuplurilor ce aveți deja contractată nunta la Pleiada în perioada 2023 – 2024, cât și cuplurilor care sunt în căutarea unei săli pentru a celebra căsătoria.

Știm că nunta este poate cel mai important și emoționant moment din viața voastră de cuplu, dar mai știm că acest eveniment vine cu multe provocări, alegeri și necunoscute.

Echipa Pleiada Events, consilierul vostru în conturarea unei nunți memorabile, aduce împreună, în cadrul aceleiași locații, Pleiada Boutique Hotel, furnizori pentru serviciile și produsele necesare pentru ca voi să aveți parte de o experiență de poveste!

Evenimentul va fi unul interactiv, de tip Open – Day, pe 25 martie, în intervalul 12:00 – 18:00, unde noi, alături de furnizori de top din industria nunților, vom regiza live momentul mult așteptat de voi, cu zone de interacțiune directă și coffee break, sesiuni de întrebări si răspunsuri, lansare de produse și oferte ale partenerilor.

Ce-ti va prezenta Echipa Pleiada Events:
- salile de nunta ( Atlas, Concordia, Taas) cu mise-en-place complet, decorate si ornate demonstrativ
- lansare Meniu Nunta 2023 -2024, cu degustare meniu starter
- lansare si degustare Cocktail Bar 2023 - 2024
- lansare Open Alcoholic Bar 2023 - 2024
- foto Booth demonstrativ
- prezentare Camera de 5*, parte din cadourile oferite mirilor care isi organizeaza nunta la Pleiada
- prezentare Apartament prezidential
- prezentare zona SPA, ca si optiune pentru organizarea Petrecerii Burlacitelor
- prezentare Restaurant & Terasa Novella, ca si optiune pentru organizarea Petrecerii de a doua zi
- oferta LAST MINUTE 2023 pentru evenimentele organizate in zilele de vineri si duminica

Pentru mai multe detalii despre NUNTA DE 5* vezi OFERTE SPECIALE

Rezervări : 0745255435 / 0740772280 / 0748016126

---------------------------------------------

Nunta la Pleiada

Apelează la echipa Pleiada Events și vei primi consultanța de care ai nevoie. Pleiada Events te invită în lumea detaliilor care fac diferența. Atunci când ai parte de susținere, dispar grijile. Nunta voastră trebuie și va fi evenimentul cel mai frumos din viața de familie. Meniurile personalizate, cadourile noastre și asistența în planificarea petrecerii te vor convinge sa ne alegi.

Pentru ca ne place sa fim primii care va spun “Casa de piatră” sau “La mulți ani!”, primiți darurile noastre, cu gânduri bune și garanția faptului că vă așteptăm pentru evenimente de cinci stele.

Ia legătura cu echipa noastră și bucură-te de o nuntă de cinci stele!

Botez la Pleiada
Echipa Pleiada Boutique Hotel este pregătită să preia sarcinile și grijile specifice organizării evenimentului pe care doriți să-l sărbătoriți cu rafinament într-o notă distinctă.

Am pregătit pentru dumneavoastră MENIURI la prețuri PROMOȚIONALE, precum și patru săli multifuncționale prevăzute cu echipamente specifice și diverse facilități pentru evenimente speciale desfășurate într-o notă clasică și elegantă.

Nunta de Argint la Pleiada

Echipa Pleiada Events a pregătit meniuri adaptate cererilor speciale de organizare a evenimentelor de familie. Pentru că aniversarea celor 25 de ani de căsătorie este un moment deosebit, aducem pentru cei ce ne aleg, cele mai bune pachete și oferte, cu accent pe detaliile care fac diferența.

Simți că sărbătoarea este cu adevărat sărbătoare abia atunci când vii relaxat la propria petrecere. Scapi de grija organizării și a detaliilor și te invităm să te bucuri de condițiile de cinci stele într-o atmosferă relaxantă și specială.

Ne ridicăm la înălțimea așteptărilor și transformăm evenimentele în unele de care să-ți amintești și la nunta de aur.

Petrecere Aniversară la Pleiada

Aniversările nu au fost niciodată mai ușor de celebrat! Singurul lucru de care trebuie să te preocupi e buna dispoziție și lista de invitați. Și pentru că știm că tuturor ne plac surprizele, ai cadou din partea noastră un cocktail de bun venit! Let’s celebrate!

Majorat la Pleiada
Hei, vrei un altfel de MAJORAT? Anul acesta Majoratele la Pleiada sunt cele mai instagramabile momente. Vei fi vedeta liceului, iar petrecerea TA va fi in story-ul tuturor! Așadar, ce mai aștepți? Let’s party!

Corporate - team building, conferințe și întâlnire
Organizarea conferințelor și a întâlnirilor de tip Business sau Team Building la Pleiada Boutique Hotel este susținută și consiliată de echipa Pleiada Events până în ultimul detaliu.

Echipa Pleiada Events tratează cu seriozitate fiecare eveniment, punând la dispoziție dotări complete din punct de vedere tehnic. Astfel, se pot organiza ședințe, întâlniri de afaceri, conferințe de presă, seri de networking sau întâlniri corporative. Echipa Pleiada Corporate Events pune la dispoziția firmelor, corporațiilor și instituțiilor, oferte de organizare a evenimentelor corporate, a întâlnirilor de tip Team Building și întâlniri cu tematică, de relaxare și consolidare a echipei. Ofertele Pleiada Corporate Events sunt unice, includ meniuri personalizate, iar opționalele oferă un accent special întâlnirilor. Pleiada Boutique Hotel se bazează pe conceptul “inspired by nature”, cu camere în regim de 4 și 5 stele, în deplin acord cu personalitatea și gusturile fiecăruia. Elementele naturii descriu atmosfera hotelului, pentru ca tu să ai parte de o experiență de neuitat.

Săli Pleiada Boutique Hotel
Cele patru săli (Atlas Hall, Atlas Private, Concordia Events, Taas Events) din cadrul Pleiada Boutique Hotel dispun de spațiu pentru amenajări multiple și fiecare are un specific aparte, potrivit pentru toate gusturile: de la foarte elegant și rafinat la stilul fresh, neconvențional, original.

ATLAS HALL - minimum 100 /maximum 220 locuri
Când vorbim despre evenimente fericite de familie (nunți, botezuri, aniversări), Atlas Hall poate fi alegerea perfectă. Având o suprafață de 420 mp, Atlas Hall dispune de o capacitate între 100 – 220 locuri și se distinge prin elemente exclusiviste și de o atmosferă încântătoare de lux. Sala este concepută pentru a oferi multiple variante de organizare a spațiului și pentru a satisface cele mai exigente pretenții. Atlas Hall dispune și de salonul adiacent Atlas Private pentru Fruits & Sweets Bar, Kids Lounge sau Meeting Lounge, spațiu de primire și protocol, terasa privată, garderobă și dependințe, dublu acces – din interiorul și din exteriorul hotelului.

ATLAS PRIVATE - minimum 15 /maximum 40 locuri
Atlas Private, salonul adiacent care deservește Atlas Hall, este un spațiu cu o suprafață totală de 67 mp, ce dispune de o capacitate între 15 – 40 locuri. Aceasta sală este potrivită mai mult pentru evenimente de tipul botezurilor sau aniversărilor. Sala este perfectă și pentru meetinguri speciale, dezbateri private, întâlniri restrânse de business.

CONCORDIA EVENTS - minimum 60 /maximum 100 locuri
Concordia Events impresionează prin lux și rafinament și propune mai multe variante de amenajare a mobilierului, în funcție de tipul de eveniment. Are o suprafaţă de 264 mp şi în funcţie de amenajare dispune de o capacitate intre 60 – 100 locuri. Dispune de spațiu de primire și protocol, garderobă și dependințe, dublă cale de acces – din interiorul sau din exteriorul hotelului.

TAAS EVENTS - maximum 50 locuri
Taas Events este bijuteria verde a hotelului, tocmai pentru că este accesorizată cu elemente naturale, gândite pentru a reda aspectul de sală ce se confundă, în unele colțuri, cu natura. Dintre toate sălile, aceasta se remarcă prin atmosfera luminoasă, plină de viață și aerisită.
Sala este potrivită pentru evenimente private sau de tip corporate, cu zeci de posibilități de amenajare.

Galerie foto