www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Diamond Ballroom Iasi2580 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Iasi

Telefon: 0758670458

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Visele se pot transforma în realitate doar la Diamond Ballroom Iasi !

Cauti o locatie faina pentru un eveniment important ? Vrei sa fii in mijlocul naturii si sa ai parte de o organizare perfecta ? Te asteptam cu multe surprize, fie ca este o petrecere mare sau mai restransa, noi avem solutia perfecta pentru momente memorabile.

Avand 2 sali potrive pentru orice tip de eveniment, dar si o terasa spatioasa, la Diamond Ballroom se scriu povesti frumoase.

Intreg staff-ul Diamond Ballroom îți stă la dispoziție, indiferent că e cununia civilă, petrecerea de nuntă, botez sau orice eveniment deosebit.

Pregătim evenimentul tău până la cel mai mic detaliu si ne asigurăm că totul este perfect, pentru ca vrem sa fim martori la fericirea voastră.

În ziua nunții alege să fii special, alege să mergi în condiții de lux. Diamond Ballroom îți oferă un nou serviciu destinat ție, dar și invitaților tăi - Limuzina noastră îți oferă amintiri unice.

Alege sa petreci cele mai frumoase momente la Diamond Ballroom si cu siguranta o sa iti amintesti cu placere de acest colt de RAI situat in mijlocul naturii. Cu un staff profesionist noi garantam succesul petrecerii tale.

Te așteptăm la noi pentru a-ți sărbători evenimentul de suflet într-un spațiu de poveste, unde dragostea, decorul elegant și spectaculos, bucatele delicioase și frumusețea naturii își spun cuvântul!

Galerie foto