www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Coroana Events3622 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Șoseaua Iași - Targu Frumos KM31, Războieni

TELEFON: 0786298932

www.hotelcoroana.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

A glamorous place to be!

Conceptul Coroana Events s-a născut din dorința de a duce organizarea de evenimente la un alt nivel, de a ne pune în practică măiestria și experiența de peste 10 ani în crearea unor momente ce depășesc așteptările. Viziunea noastră a căpătat formă cu un stil arhitectural inedit și un design ce subliniază eleganța și rafinamentul prin fiecare detaliu.

Spațiul generos este definit printr-o zonă de lobby impresionantă și patru săli, concepute pentru orice tip de eveniment. Ceea ce face locația unică în regiunea Moldovei este posibilitatea de a găzdui evenimente de 600 de persoane. Astfel, fie că îți dorești să sărbătorești nunta, venirea pe lume a unui copil, aniversarea sau să planifici o petrecere pentru compania ta, îți punem la dispoziție un spațiu cu totul inedit, felurile de mâncare variate, bogate și gustoase care ne-au consacrat, dotări și facilități moderne ce garantează siguranța unui eveniment reușit.

Am pus, încă de la început, confortul oaspeților noștri pe primul loc și am gândit servicii complete pentru experiențe desăvârșite, de fiecare dată. Sălile de evenimente sunt deservite de 43 de camere moderne și spațioase, terase și o parcare de 300 de locuri.

La Coroana Events vă punem la dispoziție 4 săli elegante, cu diferite capacități, cu un design exclusivist, special pentru a se plia pe tipul de eveniment dorit.
Alege-o pe favorita ta și lasă-te vrăjită de una din cele mai frumoase nopți:
🔘 Prestige: 400-600 invitați
🔘 Moonlight: 200-350 invitați
🔘 Celeste: 100-180 invitați
🔘 Serenity: 30-40 invitați

*NUNTĂ

E nunta ta! E momentul pe care l-ai așteptat dintotdeauna, pe care l-ai creionat în cele mai mici detalii din vise și dorințe. Dă frâu liber imaginației și pune în scenă povestea ta de iubire, într-un spațiu ce îmbracă în eleganță, fericirea și emoția momentului tău.

Te invităm să pășești într-un loc care te surprinde la fiecare pas și să ne permiți să îți fim alături în celebrarea poveștii tale de iubire. Evenimentul tău va prinde contur într-o locație romantică, cu accente de design elegante și rafinate, cu stiluri și texturi atent împletite, astfel încât tu să trăiești din plin bucuria acestor momente speciale.

*BOTEZ

Venirea pe lume a unui copil e motiv de sărbătoare pentru întreaga familie. Sărbătorește acest eveniment într-un cadru intim și elegant,
animat de zâmbetele voastre și creează, alături de noi, cele mai frumoase amintiri de la prima petrecere a bebelușului tău.

Te invităm să pășești într-un loc care te surprinde la fiecare pas și să ne permiți să îți fim alături în planificarea primei petreceri a micuțului
tău. Un event planner dedicat îți va fi alături pe toată durata evenimentului, astfel încât voi să vă bucurați din plin de aceste clipe speciale.

*CORPORATE

Suntem partenerii evenimentelor de succes! Oferă conferințelor, prezentărilor sau petrecerilor companiei, o notă de
exclusivism și bazează-te pe experiența noastră în planificarea evenimentului tău.

Indiferent că îți dorești să organizezi o conferință, workshop, întâlnire de afaceri sau de networking, îți punem la dispoziție
dotările și facilitățile necesare. Echipa noastră este pregătită să asigure succesul oricărui tip de eveniment.

Galerie foto