www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Pensiune Iriss Iasi5360 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Valea Lupului (vizavi de Antibiotice), Iasi

Telefon: 0232274687

Telefon: 0746291050

www.pensiunea-iriss.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul Iriss este o oaza de liniste, bucurie si confort.

Cu totii ne dorim ca momentele frumoase din viata noastra sa le petrecem intr-un loc in care sa simtim cum grijile se risipesc si traim cu intensitate doar acele clipe unice.

Indiferent de evenimentul pe care il organizezi, te asteptam intr-un ambient elegant si primitor unde vei avea parte de trairi unice, te vei bucura de un  meniul diversificat si vei primi toata atentia pentru ca momentul tau sa fie perfect.

Va asteptam in cele doua saloane :
Sala Iriss cu un interior cald si primitor, cu o capacitate de 120 de invitati - este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o petrecere intima, aparte, alaturi de familie si prieteni.

Sala Iriss Events, un spatiu generos care poate gazdui pana la 350 de invitati, ideala pentru nunti mari, evenimente corporate sau banchete. Sala Iriss Events se remarca printr-un design unic, elegant si rafinat.

Asemenea florii de iris de o rara frumusete, salon Iriss Events a fost amenajat pentru a satisface cele mai exigente gusturi: mobilierul, peretii, plafonul, toate decorate in culori pastelate cu insertii de auriu creeaza o armonie vizuala si fac din Sala Iriss Events o locatie de un rafinament aparte, un cadru perfect, diafan asa cum este de fapt fiecare mireasa in ziua nuntii.

Sala Iriss Events ofera un cadru spectaculos pentru a-ti inrama povestea, iar daca ai fost deja oaspetele nostru stii ca Restaurant Iriss face tot posibilul pentru ca evenimentul tau sa fie o amintire de neuitat in inima ta, iar daca esti in cautarea acelui restaurant care sa-ti satisfaca asteptarile, nu ezita sa ne calci pragul.

Galerie foto