www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Elysium Events Iasi5763 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Ciric Iasi

Telefon: 0755689633/ 0752732361

www.elysium-events.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Elysium Events, un târâm mirific ce curprinde Elysium White Hall - un cort de evenimente cu o suprafață de 1000 de metri pătrați, Winery (crama cu o capaciate de 50 pesoane), theatre( teatru de vara-2000 persoane), pool ( piscina exterioara-60 persoane).

Situat chiar pe malul lacului Ciric, într-un cadru liniștit, în mijlocul naturii, Elysium White Hall îți oferă decorul ideal pentru a petrece momente cu adevărat speciale, fie că este vorba de nunți, botezuri, petreceri corporate sau banchete.

Elysium este un spațiu ce emană rafinament, îmbinând cu succes elemente moderne, minimaliste, pline de bun gust. Sala este adaptabilă oricărui concept de eveniment permițând zeci de modificări numai din jocuri de lumini sau prin tematicile alese.

Te asigurăm că evenimentele organizate aici vor fi pline de viată, muzică, culoare și bună dispoziție. Frumusețea locației, dar și calitatea serviciilor oferite creează experiențe frumoase, de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi.

Elysium alegerea perfectă pentru orice eveniment important din viața ta!

Galerie foto