www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Casablanca Iasi16310 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Soseaua Rediu

Telefon: 0761325950

www.lacasablanca.ro

Vezi pagina de Facebook

Restaurantul Casablanca din Iasi avand un design deosebit, o servire prompta si distinsa, meniuri deosebite prin  calitatea și finetealor este locul perfect pentru evenimentele unice din viata dumneavoastra.

Locatia deosebit de eleganta si  serviciile de lux, transforma Restaurant Casablanca in sala perfecta a evenimentelor importante din viata ta: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate.

Restaurant Casablanca dispune de patru saloane:

• BallRoom Casablanca cu o capacitate 280 persoane, , cu un superb ring de dans, cu o minunata gradina de vara, cu mobilier sculptat din piatra si un splendid izvor artezian, este cea mai noua locatie de lux pentru organizari evenimente.
• Salon Imperial avand capacitate de 180 persoane cu terasa acoperita 30 persoane ,foisor, fantana arteziana si un ambient deosebit se afla in apropierea lacului Rediu si a Padurii Marzesti.
• Salon Glamour este destinat petrecerilor mai restranse, are acelasi stil la interior, însă cu o capacitate de 110 persoane, intrarea facandu-se prin terasa total acoperită care poate adăposti 20 persoane.
• Si un salon nou 'New York'

Va asteptam sa petreceti la noi clipe de neuitat si vom fi la dispozitia dumneavoastra pana in dimineata evenimentului, asigurandu-va de atentia noastra pentru orice detaliu!

Galerie foto