www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurante Pascani. Lista restaurantelor din Pascani
Restaurante Pascani. Aici gasesti informatii utile despre restaurantele din Pascani, pizzerii, terase, cafenele.

Restaurant Select din Pascani îşi surprinde în mod plăcut oaspeţii printr-o locaţie ideală pentru o masă cu prietenii sau familia, dar şi pentru organizarea evenimentelor festive.

Restaurantul Select are doua sali, una mai mica de aproximativ 150 de persoane si una mai mare de 200-300 persoane.

Vezi detalii

Restaurantul Central Pascani va satisface pofta culinara cu o gama variata de produse, de la cele traditionale, pana la preparate rafinate din bucataria internationala.

Oricare ar fi evenimentul pe care il organizati, salile de receptie ale Hotelului Central – Restaurant Central (200 de locuri) si Imperial Ballroom cu o capacitate de 350 de locuri sunt locatiile ideale pentru desfasurarea lui: luminoase, spatioase, moderne si luxoase.

Vezi detalii

La Castani Pub & Grill din Pascani e locul unde gasesti intodeauna prieteni, muzica buna, atmosfera calda si cafeaua de care ai nevoie ca sa-ti aduni gandurile.

Exista un singur loc în care va întâlniti si va regasiti prietenii, la o cafea, o bere, o pizza buna sau niste mici cum nu prea mai gasiti in alte parti.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!