www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Little Texas Iasi1613 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Moara de Vânt nr. 31-33, Iasi

Telefon: 0741741740

www.littletexas.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


OFERTA NUNTA

OFERTA BOTEZ

Nunta ta, unica si de poveste la Little Texas !

Descoperă Little Texas, locul experiențelor memorabile și al nunților legendare. Locul în care lumina este mai strălucitoare, iar voi vă iubiți mai puternic.

O bucurie împărtășită este o bucurie dublă, iar atunci când suntem împreună, nunta devine o invitație pentru a-ți crea o experiență de prețuit pentru totdeauna.

Locația noastră va duce fiecare experiență mai departe și o echipă de profesioniști se va asigura că momentul tău va fi cu adevărat sublim.

Credem cu pasiune în iubire, la Little Texas!

Glen Rose Conference Hall ( 120 de persoane) este una dintre sălile de evenimente din Little Texas, care impresionează prin designul și decorul său unic.

Luminile calde si nuantele aurii care se reflecta in candelabrele de cristal creeaza un ansamblu fascinant si primitor, in care poate avea loc evenimentul tau.

Fie că este un eveniment de afaceri, unul educațional, un eveniment medical sau cultural, Sala Glen Rose va fi amenajată în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Alamo Ballroom - pentru evenimente precum conferințe, congrese, simpozioane, prezentări de produse sau întâlniri de afaceri. Sala de Conferințe Alamo are o capacitate de până la 50 de persoane.

Rafinamentul, strălucirea și aerul glamour se oglindesc fascinant în sala Alamo, care surprinde prin designul său unic și minimalist. Elementele ornamentale în relief care se reflectă în peretele de oglinzi întregesc atmosfera romantică și transpun fiecare invitat în povestea voastră de dragoste.

Povestea iubirii perfecte se redefinește în liniștea și frumusețea Grădinii Little Texas. Nunțile organizate aici se întipăresc în suflet pentru totdeauna.

Delicată și plină de farmec, natura imprimă o lumină aparte, atinsă de un romantism magnetic.

Atunci când suntem împreună, fiecare moment devine special. Ne bucurăm de fiecare clipă, de fiecare emoție, alături de voi.

Vino să ne cunoaștem și să stabilim detaliile celui mai frumos eveniment din viața voastră!

Bucură-te de mâncare rafinată, ambianța unică și servicii de top în cadrul Little Texas! Alături de familie și prieteni, alege Little Texas pentru o experiență memorabilă.

Galerie foto