www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Zimbru Iasi862 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Bulevardul Chimiei nr. 2, Iaşi

Telefon: 0332.803.242 / 0758900200

www.hotelzimbruiasi.ro

Doriţi o nuntă deosebită, într-un restaurant în care evenimentul dumneavoastră să fie prima amintire a unei nunţi perfecte? Dacă da, vă invităm să cunoaşteţi saloanele noastre, unde detaliile duc la perfecţiune.

SALONUL IMPERIAL va intampina cu o arhitectură deosebită, un design de excepţie şi finisaje la cele mai înalte standarde. Vă pune la dispoziţie 80 de locuri, mobilier din lemn masiv, pahare din cristal şi meniuri la preţuri fără concurenţă.

SALONUL NOBLESSE vă asteapta într-o atmosferă caldă şi cu servicii de înaltă calitate, având o capacitate de 140 de locuri şi terasă în aer liber, este locul ideal pentru ca evenimentul dumneavoastră să se desfăşoare in condiţii optime.

Hotel Zimbru vă oferă, inclus în preţul meniului, o cameră matrimonială pentru miri şi wedding planner (acea persoană cu experienţă în domeniu, care te scuteşte de sutele de detalii şi care are grijă ca totul să iasă perfect).

Vrem ca evenimentele petrecute la noi, sa devina amintiri de neuitat!

SALONUL IMPERIAL

SALONUL NOBLESSE