www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Agrement Victoria Iasi301 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Com. Victoria, Iași

Telefon: 0751220925

www.agrementvictoria.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

De multe ori vrem sa evadam din cotidian, de aceea noi am creat Agrement Victoria – unitate turistica de 3 stele. Fara sa ai nevoie de pasaport, de drumuri lungi sau de ore pierdute in trafic, la doar 20 de kilometri de Iasi, intri in zona ta de relaxare.

Pe 9 000 de mp ai o multime de dorinte implinite: cazare, un salon dotat cu o bucatarie ultra moderna, terasa, sauna, sala de fitnes, teren de fotbal, tenis de camp pe gazon sintetic, dusuri si vestiare, ce servesc terenurile, foisor, pergola, gratar chiar si sala de conferinte.

Agrement Victoria este o unitate turistica de 3 stele, ce va pune la dispozitie cazare tip vila si cazare tip bungalow ( 12 camere ). Fiecare camera are o intrare cu acces din curte spre terasa camerei.

Relaxarea e aproape de tine. Te asteptam la Agrement Victoria, la 20 km de Iasi- in drumul spre Vama Sculeni, in comuna Victoria.

O zi, o saptamana sau cat ai nevoie ca sa spui din nou: Ce bine ma simt!

Exterior

Camere

Salon

Facilitati