www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Royal Ballroom Iasi2778 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Com. Victoria, Iași

Telefon: 0751220925 / 0752242213

www.agrementvictoria.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK


Bine ai venit în lumea noastră magică, unde visurile devin realitate și iubirea înflorește sub cerul înstelat!

Trebuie doar să ai curajul să visezi, iar noi vom încerca să-ţi transformam visul în realitate.

Dacă iti doresti o nuntă într-un cadru romantic, cu un decor aparte, multă verdeaţă şi o privelişte însoţită de splendoarea lacului, Royal Ballroom este locaţia ideală!

În viziunea noastră, nunta ta înseamnă un eveniment inconfundabil, fără asemănare, de aceea am creat conceptul „nuntă în natură” care reunește trei componente dorite cel mai mult de tine: intimitate, libertate, natură pură.

Oricare ar fi planul nunţii voastre, vă stăm la dispoziţie cu un meniu divers, un cort impunător- de 450 mp, special amenajat, decorat cu drapaje și candelabre grandioase, cu o capacitate de 150-300 persoane, aranjamentele florale și decorațiuni spectaculoase, pentru a te bucura de un decor desprins din poveşti  şi o echipă specializată în organizarea unor evenimente memorabile.

Fiecare detaliu al nunții tale este pregătit cu pasiune și atenție, pentru a-ți oferi o atmosferă romantică și memorabilă. De la ceremonia emoționantă sub cerul senin, până la petrecerea veselă sub luminițele strălucitoare, vei trăi momente de neuitat alături de cei dragi.

Bucură-te de un meniu desăvârșit, care îmbină aromele rafinate și preparatele delicioase, gândite pentru a răsfăța toate simțurile tale și ale invitaților tăi. Fiecare masă va fi o călătorie culinară de excepție, care va stârni plăcere și bucurie.

AMINTIRI DE NEUITAT
Cu responsabilitate și profesionalism, echipa noastră se va ocupa de toate detaliile care privesc orice tip de eveniment planifici, punându-ţi la dispoziţie fie salonul din vilă cu o capacitate interioară de până la 100 de persoane, fie cortul în aer liber.

Simplitatea și eleganţa îl transformă într-un loc intim şi atrăgător, ce te va cuceri atât pe tine, cât și pe invitații tăi. Pe lângă atmosfera caldă şi rafinată a restaurantului, la succesul evenimentului tău contribuie şi echipa noastră de profesionişti, ce răspunde prompt tuturor solicitărilor pe care le ai.

Nenumăratele experiențe reușite de până acum ne îndreptățesc să îți promitem un eveniment de poveste, cu totul special.

Galerie foto