www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Take Events96 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str Otilia Cazimir, nr. 18

Telefon: 0770358588

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Cu toții avem evenimente speciale în viețile noastre care ar trebui sărbătorite la superlativ pentru a rămâne memorabile.

Localizat în mijlocul Iașiului, Take Events este fără doar și poate gazda potrivită pentru a va organiza evenimentul mult așteptat. Fie că vorbim de ocaziile speciale din familie, fie că se apropie celebrarea companiei sau o aniversare, echipa noastră este mereu pregătită să dea viață unei petreceri reușite.

Vă punem la dispoziție o sală cu o capacitate de 90-100 persoane, bucate alese și servicii complete în funcție de cerințe (de la decorațiuni sau animatori până la candy bar), iar echipa noastră este aici pentru a pune la punct detalii unui eveniment de excepție, indiferent că vorbim despre o nuntă, un botez sau o aniversare.

În plus, la Take Events suntem atenți chiar și la micii invitați, de aceea locația noastră dispune de un loc de joacă pentru copii, dar și de meniuri speciale pentru aceștia.

Cele mai frumoase petreceri iau naștere acolo unde oamenii frumoși și dragi unul altuia se adună. Tocmai de aceea credem ca Take Events este pregătit să găzduiască momente unice, într-un spațiu elegant!

Galerie foto