www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Hotel La Castel Iasi382 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Aleea Mihail Sadoveanu nr. 54 Iasi

Telefon: 0749225220

www.lacastel.ro

Hotelul La Castel a luat naştere din dorinţa de a oferi ospitalitate de calitate şi de a crea evenimente unice şi speciale.

Hotelul este amplasat într-un cadru natural de excepţie, lângă pădure, în Copou, unde puteţi fi oaspetele nostru în una din cele 27 de camere single şi double, 2 apartamente matrimoniale, 1 apartament Regal şi 2 suite SPA. Acestea îmbină în proporții perfecte confortul deplin și luxul discret, detaliile clasice și facilitățile moderne, pentru a oferi deopotrivă spațiu, lumină, eleganță și note contemporane în amenajare.

Camerele Hotelului Restaurant La Castel sunt decorate în nuanțe intense de roșu. Toate camerele au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, WiFi gratuit și baie privată. Unele camere oferă balcon

Cu o arhitectură deosebită, un adevărat castel, cu un proiect de design de excepţie şi finisajele la înalte standarde de calitate, hotelul dispune de o parcare privată de 200 locuri, supravegheată video şi de o grădină deosebită în pădure, lângă o cascadă, pe o suprafaţă totală de aproximativ 7000 mp.

Va punem la dispozitie si 3 săli de conferinţe, 4 restaurante, recepţie 24h, room service până la ora 22:30, linie telefonică directă, internaţională.

Galerie foto