www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant La Castel Iasi2257 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Aleea Mihail Sadoveanu nr. 54 Iasi

Telefon: 0749225220

www.LaCastel.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

La Castel - un simbol viu al rafinamentului ieșean, situat pe una din cele șapte coline, Copou.

Orice poveste are un început si orice început se poate transforma într-o poveste.

Restaurantul La castel, locul în care relaxarea se îmbină cu ospitalitatea, te aşteaptă să serveşti fie un prânz cu persoanele dragi, fie o cină romantică sau intâlniri de afaceri.

Va punem la dispozitie 6 săli elegante de evenimente și un centru de conferințe, toate acestea îndeplinind condițiile de care este nevoie pentru a organiza un eveniment de poveste: Castel Ballroom, Sala Regala, Restaurant, Sala Coloanelor, Sala Venetiana, Terasa Turnurilor.

Prin fiecare experiență culinară pe care o pregătim în detaliu, încercăm să transformăm fiecare masă într-un moment de neuitat. De-a lungul timpului am împletit bunul gust cu savoarea și aromele bucătăriei internaționale, dar și cu autenticitatea bucatelor românești pentru a le face cunoștință musafirilor restaurantului nostru cu un univers gastronomic aflat mereu la înălțime.

La Castel este o combinație perfecta intre personal atent la nevoile tale, chefi medaliați la competiții culinare internaționale, atmosferă rafinată, servicii realizate cu pricepere și facilități de primă clasă, toate acestea formând o lume de poveste, în care tu ești personajul principal.

Galerie foto