www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurantele din judetul Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant cu specific pescaresc Blue Acqua Iasi889 vizualizari

Adesa: Soseaua Arcului, Nr. 78 Iasi

Telefon: 0752992993

www.blueacqua.ro

Arhitectura organica a restaurantului Blue Acqua reprezinta o imbinare a elementelor naturale cu zonele de servire, intr -o armonie perfecta ce se pun reciproc in valoare.

Terasa centrala oferă intimitate oaspetilor nostri, eliminand separarea de spatiul interior si exterior, ajungând prin acest lucru la libertatea de exprimare maximă a celor care ne degusta preparatele.

La noi, va puteti delecta papilele gustative cu cele mai rafinate platouri sau cele mai comune retete, folosind in mod exclusiv uleiul de masline extravirgin, maslinele culese de pe dealurile Toscanei sau zarzavaturile crescute de taranii romani de prin imprejurimi.

Astazi, pestele a cucerit un rol de protagonist in gastronomia romaneasca, recomandat de dietologi si nutritionisti pentru o dieta sanatoasa si echilibrata, de aceea la Blue Acqua, va așteaptăm cu bucate alese din pește și va facem să poftiti la ciorbe din perișoare de pește, sau o ciorbă de pește albă cum numai în deltă găsești.