www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Central Pascani1985 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Moldovei nr.2, Pascani

Telefon: 0232765310 /  0232765540

www.hotelcentralpascani.ro

Restaurantul Central Pascani va satisface pofta culinara cu o gama variata de produse, de la cele traditionale, pana la preparate rafinate din bucataria internationala.

Alegerea unui spatiu potrivit este extrem de importanta pentru reusita evenimentului special din viata dumneavoastra, fie ca este vorba de petrecerea de nunta, botez, o aniversare sau un majorat.

Oricare ar fi evenimentul pe care il organizati, salile de receptie ale Hotelului Central – Restaurant Central (200 de locuri) si Imperial Ballroom cu o capacitate de 350 de locuri sunt locatiile ideale pentru desfasurarea lui: luminoase, spatioase, moderne si luxoase.

Fie ca e vorba de o petrecere, sau de o nunta sofisticata si extravaganta, experienta echipei noastre de profesionisti, grija pentru fiecare detaliu si inclinarea spre excelenta va garanteaza ca dumneavoastra si invitatii dumneavoastra veti avea o petrecere memorabila.

Pastrati magia si fericirea pana in ultima clipa a evenimentului si apoi transformati-o in amintire pentru intreaga viata!

Galerie foto