www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurantele din judetul Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Escape Iasi
  Trimite mesaj proprietarului!
747 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Elena Doamna, Nr. 50 Iasi

Telefon: 0742 148 146

www.restaurantescape.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE 2019

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU: 135 LEI/PERSOANA

De 8 martie pregătim o petrecere de vis în cinstea tuturor femeilor! V-am pregătit un meniu delicios și muzică de calitate, așa că nu vă faceți alt program!

Rezervari: 0742 148 146

----------------------------------------------------------------

Daca esti in trecere sau vrei sa te relaxezi cu prietenii, Restaurantul Escape va pune la dispozitie o complexitate de gusturi intr-un decor perfect adaptat etichetei intalnirilor zilnice, private sau de afaceri, dar si evenimentelor corporate sau ocaziilor speciale.

Restaurantul Escape are experienta in organizarea evenimentelor importante si pune la dispozitie cele doua sali, Emerald si Felicity cu o capacitate de 150 si respectiv 50 de locuri, special amenajate pentru a organiza diferite petreceri : zilele de nastere, majorate, nunti, botezuri.

Simte-te liber să celebrezi orice zi importantă pentru tine la Escape, intr-o atmosfera de neuitat!

Cu un meniu diversificat si un personal cu experienta in domeniu, te asteptam la restaurantulul nostru plin de bunatati.