www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Lord Gust Iasi5419 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Aurel Vlaicu, nr.86 Iasi

Telefon: 0744376444 / 0757015057

www.lord-gust.ro

Vezi pagina de Facebook

De mai bine de 10 de ani, Restaurantul Lord Gust impune un standard in randul prestigioaselor restaurante din Romania, fiind un reper de calitate si istorie pentru restaurantele din Iasi.

Vă aşteptăm cu drag, într-un loc minunat unde puteţi savura aşa cum se cuvine bucuria clipelor petrecute alături de cei dragi. Şi pentru că ne-am dorit ca acest loc să fie o încântare pentru toate simţurile am îmbinat totul cu mare grijă: de la saloanele amenajate de maestrii în decoraţiuni interioare, bucatele delicioase gătite la rang de artă, parfumul florilor din jurul lacului, la sunetul liniştitor al cascadei, toate constituie decorul perfect pentru momente speciale.

Restaurantul are o priveliste completa ce include lacul, cascada, voliera si este dotat cu teren de tenis, terasa, gradina si parcare.

Restaurant Lord Gust este locul ideal pentru cei ce-si doresc o nunta intr-un salon modern, elegant, cu terasa intr-un cadru natural deosebit.
Restaurantul Lord Gust va pune la dispozitie un restaurant de lux cu o arie variata de sali pentru evenimente speciale, nunți, botezuri, petreceri ce pot gazdui de la 140 până la 350 de persoane. Pentru o petrecere restransa, intr-un ambient deosebit va recomandam Crama Lord Gust, cu o capacitate 20-25 persoane. Saloanele 1 si 2, construite modular se pot uni, rezultand astfel GrandSaloon cu o capacitatea maxima de 340 persoane.

Restaurantul nostru va imbie cu variate bucate menite sa încante cele mai exigente si extravagante gusturi prin delicioasele bunătăți ale bucatariei universale fara a uita insa si de savoarea iubitelor meniuri traditionale romanesti. Preparate cu multa grija si pricepere, cu tot ce este mai bun si proaspat din dorinta de a face deliciul simturilor dumneavoastra.

Vrei sa mananci o mancare romaneasca deosebita, la o terasa care te duce cu gandul la munte, avand muzica live, loc de joaca pentru copii, Terasa dintre Salcii e locul in care ne reintalnim mereu.

Restaurantul LORD GUST vă invită la un spectacol al eleganţei!

Galerie foto