www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Avantage Iasi5558 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Sărăriei nr. 175 bis Iaşi

Telefon: 0732122183

www.restaurantavantage.ro

Vezi pagina de Facebook

Cu Restaurant Avantage, dorinţa devine realitate, atunci cand aveţi nevoie de o locaţie pentru a organiza o petrecere privata precum nunta, botezul sau alte aniversari importante din viata dumneavoastră.

Va suntem alaturi pentru a vă garanta că veţi avea parte de o seară de neuitat. Vă aşteptăm cu o ambianţă placută, într-o sală elegantă şi modernă, cu o capacitate de aproximativ 140 de persoane, amenajată cu mult gust.

Restaurantul include si o terasa, un spaţiu special pregătit pentru copii şi o bucătărie diversificată care vă stă la dispoziţie.

Vom veni în întâmpinarea tuturor dorinţelor dumneavoastră, facând din petrecere un eveniment cu o personalitate unică, cu fineţe şi stil.

Alegeţi Resturant Avantage pentru a va convinge ca punem suflet pentru cele mai frumoase evenimente din viaţa dumneavoastră!

Galerie foto