www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurantele din judetul Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Avantage Iasi
  Trimite mesaj proprietarului!
2165 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Sărăriei nr. 175 bis Iaşi

Telefon: 0732 122 183

www.restaurantavantage.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


MENIU REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!

PRET MENIU : 240~250 LEI/ PERSOANA( reduceri pentru grupuri organizate)

Va asteptam sa petrecem impreuna noaptea dintre ani, cu un meniu rafinat si muzica LIVE cu Formatia AVANTAGE si DJ

Rezervari: 0743 122 183 / 0732 122 183

----------------------------------------------------------------------

Cu Restaurant Avantage, dorinţa devine realitate, atunci cand aveţi nevoie de o locaţie pentru a organiza o petrecere privata precum nunta, botezul sau alte aniversari importante din viata dumneavoastră.

Va suntem alaturi pentru a vă garanta că veţi avea parte de o seară de neuitat. Vă aşteptăm cu o ambianţă placută, într-o sală elegantă şi modernă, cu o capacitate de aproximativ 140 de persoane, amenajată cu mult gust.

Restaurantul include si o terasa, un spaţiu special pregătit pentru copii şi o bucătărie diversificată care vă stă la dispoziţie.

Vom veni în întâmpinarea tuturor dorinţelor dumneavoastră, facând din petrecere un eveniment cu o personalitate unică, cu fineţe şi stil.

Alegeţi Resturant Avantage pentru a va convinge ca punem suflet pentru cele mai frumoase evenimente din viaţa dumneavoastră!