www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Madison Bistro & Lounge Iasi3380 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Palat nr.7A, Iasi

Telefon: 0731700707

www.madisonpalas.ro

Vezi pagina de Facebook

Aflat în centrul orașului, cu o priveliște impresionantă spre Palatul Culturii, Madison Bistro & Lounge reprezintă locul ideal pentru fiecare moment al zilei.

Accentul este pus pe detaliile care și-au găsit perfect locul, definind astfel un ambient cu totul sofisticat. Lemnul masiv, materialele catifelate si culorile calde au fost îmbinate pentru a crea o atmosfera primitoare, un spațiu generos pentru ieșirile alături de prieteni.

O dimineața perfecta incepe cu un mic dejun copios, iar pentru a te răsfață la prânz cu o supă de porumb delicioasă sau să termini ziua cu un preparat făcut perfect pe grill, trebuie să ne vizitezi macar o dată și acesta va fi doar începutul.

Calitatea tuturor ingredientelor folosite, pâinea făcută în casă și grija cu care preparatele sunt pregătite fac ca fiecare înghițitură să reprezinte un adevărat festin culinar.

Madison Bistro & Lounge este un concept destinat bunei dispoziții, o locație menită să lanseze o noua moda al timpului liber.

Galerie foto