www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Conac Polizu Iasi6039 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Sat Maxut, Comuna Deleni, Judeţul Iași

Telefon: 0741047017

www.conacpolizu.ro

Vezi pagina de Facebook

Conacul Polizu se afla intre frumoasele dealuri moldave. A fost construit intre anii 1880 – 1887 de omul politic Constantin Ghika-Deleni, in satul Maxut, judetul Iasi.

Conacul de la Maxut este deopotriva un edificiu cu valoare arhitecturala, dar si cu valoarea memorialistica in calitatea lui de loc de intalnire al boierimii moldave si bucurestene la finele veacului al XIX-lea.

Gastronomia nobila pune accentul pe relatia dintre oaspeti si cultura actuala, intre ingredientele autentice si descoperirea traditiilor, sau redescoperirea lor.

Ne inspiram din traditia preparatelor moldovenesti, respectam ingredientele, dar folosim utilaje profesioniste. Toate pentru a oferi un suflu nou, nobil, demn de o istorie bogata. Frumusetea neuitata a gradinilor de zarzavat, a urdei proaspete, a cozonacului de casa si a siropurilor din copilarie.

La Conac, sarbatorim dragostea, prietenia, pasiunea si fericirea dintre oameni si ii ajutam sa transmita aceste sentimente nobile catre toti cei care participa la evenimentul lor. Ii rasfatam pe toti cu meniuri autentice, licori rafinate, decoruri stilate si cu un cadru sublim, toate cu implicarea unei echipe de oameni vrednici si profesionisti.

Toate visele se transforma in amintiri nobile. fie ca se desfasoara in gradina cu trandafiri deschisa, in salonul Colette, in salonul Alexandrina, la piscina sau pur si simplu la un picnic in padure.

Cu o capacitate de maxim  250 persoane, cu o echipa de profesionisti, la Conac am invatat sa faurim meniuri nobile, decoruri de lux, sentimente incredibile, bucurii fara patima si dragoste sincera.

Va punem la dispozitie o sala de sedinte dotata cu echipamente complete, gradina pentru diverse activitati de teambuilding, meniuri variate, foc de tabara si servicii de papetarie pentru organizarea completa.

La conac iti vei regasi pacea interioara si o vei impartasi cu cei nobili ca tine.

Galerie foto