www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Hotel Restaurant Capitol Iasi5250 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Sos. Nicolina 203A, Iasi

Telefon: 0232264264 / 0755083636

www.eventsbycapitol.ro

 Vezi pagina de Facebook

Din dorința de a vă organiza un eveniment de neuitat, am creat Events by Capitol. Am descoperit, astfel, rețeta evenimentului perfect și o folosim pentru fiecare petrecere, eveniment privat, nuntă, botez, aniversare, petrecere corporate, seminar, conferință, lansare de produse, eveniment monden, târg, expoziție, concert live.


Vă oferim soluția ideală pentru locația evenimentului dumneavoastra. Complex Capitol are spațiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesioniști experimentați:

Restaurant Monalisa, cu o capacitatea minimă de 150 de persoane, iar cea maximă, 350 de persoane.

Restaurant DaVinci - combinația stilului baroc cu aerul boem al Iașului ne-a inspirat să creăm acest loc ademenitor, unde organizăm evenimente de excepție, avand o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 400.

Restaurantul Clasic, cu o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 280, se remarcă prin decorul clasic, elegant și oferă ambianța perfectă pentru reușita petrecerilor.

Restaurant Panoramic, un loc cochet și intim, cu o vedere splendidă către lac are o capacitatea minimă a de 90 de persoane, iar cea maximă de 150.

Ne asigurăm de reușita evenimentului perfect și semnăm împreună un Capitol specia în viața ta!

Galerie foto