www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Hotel Indiana Iasi1449 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Basota nr.2

Telefon: 0755085561 / 0332441488

www.hotelindiana.ro

Vezi pagina de Facebook

Cu o experienta consacrata in domeniul serviciilor turistice, Hotel Indiana va ofere o gama variata de servicii turistice - restaurant cu servire mic dejun si bar, sala de conferinte, intr-o ambianta de bun gust si un confort pe masura celor 3 stele de pe frontispiciul sau.

Hotel Indiana dispune de 18 camere repartizate pe 3 etaje:
- 10 camere duble ( pat matrimonial);
- 7 camere Twin (doua paturi);
- 1 camera Single ( un pat ).

Toate camerele sunt dotate cu: TV prin cablu, baie cu cabina de dus, internet gratuit, climatizare individuala, linie telefonica internationala, minibar, servicii de spalatorie-contracost.

Întâlnirile de afaceri implica întotdeauna o mare responsabilitate. Indiferent de ce natura este, evenimentul dumneavoastră trebuie să fie un succes !

Hotel Indiana îți stă la dispoziție pentru întâlnirile de afaceri! Sala de conferințe, modernă, utilata cu aparatură video şi audio de ultima generaţie, poate găzdui evenimente corporate pentru 80 de persoane, este ideală pentru: prezentări, training-uri, team-building, conferințe, lansări de produse.

Galerie foto