www.restauranteiasi.com
www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Indiana Iasi6139 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Basota nr.2

Telefon: 0755085561 / 0332441488

www.hotelindiana.ro

Vezi pagina de Facebook

Restaurant Indiana se remarcă prin ambianţa sa unică, putand satisface absolut toate dorintele in materie de bucate alese, un decor de bun gust, muzica de calitate si o servire ireprosabila.

Eleganta, profesionalism, calitate, iata doar cateva cuvinte care definesc Restaurantul Indiana, o locaţie ideală pentru un business lunch, o cina romantica sau o masa intre prieteni.

Restaurant Indiana va pune la dispozitie  cele  trei saloane  elegante: Salon Imperial cu o  capacitate de 72 de locuri, Salon Elegance avand o capacitate de 60 de locuri si  Salon Duchess cu respectiv 80 de  locuri in care se  pot organiza evenimente de familie – nunţi, botezuri, aniversări, banchete – sau evenimente corporate – conferinţe, dineuri, receptii sau prezentări de produse.

Imbinand  arta culinara cu serviciile de inalta clasa , ne mandrim cu priceperea bucatarilor nostri, ce vor sti sa va incante gusturile, adaugand o savoare unica preparatelor pe care le doriti.

Datorita experientei acumulate, suntem in masura sa iti oferim consultanta avizata in toate etapele proiectului pe care ni-l incredintezi.

Nu facem compromisuri cand vine vorba de calitate!

Galerie foto