www.restauranteiasi.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Iasi. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Iasi care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Iasi, locatii evenimente.
Restaurant Popas Pacurari Iasi7713 vizualizari

Adresa: Popas Pacurari, Valea Lupului, Iași

Telefon: 0756166400

www.complexpopaspacurari.ro

Vezi pagina de Facebook

Când te apropii de Iași, oameni calzi și primitori nu te vor lăsa să poposești pe marginea drumului, ci te vor invita în casele lor iar la nevoie iți vor asigura acea pătură călduroasă. La fel suntem și noi: calzi și primitori. Probabil că vă întrebați cu ce suntem mai buni decât ceilalti? Ei bine noi suntem pur și simplu naturali.

Pe lângă profesionalismul de care dăm dovadă și de calitatea serviciilor noastre, suntem prietenii clienților noștri. Suntem vechi și totodată noi pentru că vrem să fim în pas cu moda. La noi ai să găsești mereu zâmbete și veselie. La noi ai să găsești îmbinarea perfectă între modern și tradițional. La noi ai să găsești liniștea de care ai nevoie după o săptămână agitată. La noi ai să găsești tot ceea ce cauti pentru că la noi ești la Complex Popas Păcurari.

Restaurant Popas Pacurari este locatia perfecta pentru a organiza orice tip de eveniment : nunti, botezuri, cununi, aniversari, banchete, diferite simpozioane, o cina in familie sau cu prietenii. Complex Popas Pacurari va pune la dispozitie doua sali de restaurant, si va ofera servicii de calitate.

Echipa noastra de profesionisti va da o nota de eleganta oricarui eveniment, pentru ca la final sa puteti spune 'A fost perfect!'.

Va asteptam cu drag!

Galerie foto